O nas

Podjetje DEROX vam zagotavlja svetovanje, izdelavo in materiale visokih poslovnih vrednosti, ki prispevajo k višji kakovosti življenja in udobnosti kupcev. Naše prednosti so odgovornost, tradicija, izkušenost in celovitost ter hitra izdelava.

Dobro desetletje se že ukvarjamo z ograjami! Prvotno smo začeli z aluminijastimi ograjami, s časom pa smo začeli dodajati vse materiale, ki se koristijo pri ograjah. Vse več je stekla, inox nosilcev, inox vrvi, torej vse možnosti in ideje, ki lahko krasijo vašo ograjo, nadstrešek, vrata...

Tok nas je nosil nekako s povpraševanjem oz. naročili in nas pripeljal do točke, da se z dobro voljo in malo domišljije da vse narediti! Seveda, vsaka stvar ima svojo ceno, vendar smo se z našimi dobavitelji potrudili biti konkurenčni na trgu, tudi v višjih cenovnih razredih modernih trendov.

Dolgoletno sodelovanje z Alu dobavitelji nam je omogočilo tudi dostop do visoko kvalitetnih profilov alu oken in alu vrat za poslovne prostore, hiše, vikende ali dvorišča, zato smo izkušeni že na tem področju!

Derox-Pružek d.o.o.
Obrežje 10H, 8261
JESENICE NA DOLENJSKEM

Mobi: +386 (0)70 640 858
E-mail:

Derox-Pružek d.o.o.
Obrežje 10H
8261 Jesenice na Dolenjskem

070 640 858