O nas

Tradicija, izkušenost, celovitost in odgovornost. Podjetje DEROX vam zagotavlja vse od teh stvari. Naše poslanstvo ponuja tehnologijo in storitve visokih poslovnih vrednosti, ki so družbeno koristne in prispevajo k višji kakovosti življenja kupcev.

V podejetju DEROX nam vključevanje zaposlenih v projektiranje organiziranosti, ki je ustvarjalen proces oblikovanja strukture organiziranosti podjetja, sistema ekonomskih odnosov med deli podjetja in sistema vodenja v podjetju z uporabo svojske metodologije in ustreznih organizacijskih sredstev ustvarja odlično delovno klimo v organizaciji. Zagotovitev, da se dejavniki politike kakovosti v odnosu do strank realizirajo.

Aluminijaste ograje

Podjetje DEROX se kot svojo izključno dejavnost ukvarja z izdelovanjem in montažo aluminijastih in inox ograj. Da podjetje zadošča v celoti vsem potrošniškim potrebam, vključujemo v svoj prodajni program tudi razne izdelke iz inoxa. Odlično sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji, ki so hkrati naši dobavitelji opreme je element, ki zagotavlja dobavo brezhibne opreme našim kupcem.

Aluminijaste ograje za vaš balkon, dvorišče in ostale prostore ter razni izdelki iz inoxa