Aluminijaste ograje

ZAKAJ ALUMINIJASTA OGRAJA? – preprost odgovor – ker je najboljša in brez vzdrževanja, trajna in seveda lepa

ZAKAJ VRTNA ALUMINIJASTA OGRAJA?
Ker je videz lep in moderen, vzdrževanje pa nepotrebno in poleg še 10 let garancije.

ZAKAJ AVTOMATSKA DALJINSKA VHODNA POMIČNA VRATA NA VAŠE DVORIŠČE ?
Ta odgovor veste sami: ker je udobno (komot), ker so vrata varna in lahka, ker so trajna, ker si jih zaslužite, ker je zasebnost pomembna!

Alu ograje:

• Brez varjenja sistemska ograja iz aluminijastih tovarniško elektropoliranih in eloksiranih profilov in cevi različnih premerov in sestavnih delov (elementov).
• Lahko se lakira/plastificira v željeni barvi po RAL lestvici.
• 5 let garancije na obstojnost barve in korozijo

Eksluzivne ograje z več kot 100 možnih različnih izvedb. Tako so možni moderni in tradicionalni stili. Unikatnost ograje po vašem okusu. S številnimi dodatki ni konca vaši kreativnosti in z njimi sporočate vaš osebni življenjski slog, ki se vidi na daleč. 10 let garancije na obstojnost materiala. Vzdrževanje in zaščita z barvanjem ni več potrebna. Ograja ne oksidira, ne rjavi, ne trohni, ne spremeni barve in ne podleže vremenskim vplivom. Umivanje z vodo je vse kar lahko storite za svojo ograjo.

ELOKSIRAN ALUMINIJ

(anodizacija kot elektrokemični postopek dodatne zaščite in barvanja aluminija)

Za prostore in objekte, kjer je zahtevnost oblike velika in potrebna. Izdelamo po meri in se prilagajamo kupcu. Ograje velike in majhne, strme in vodoravne, navpične in pokončne, odporne na vremenske pogoje in obrabo. MI vam izdelamo in monitramo.

Eloksaža ali anodizacija je elektrokemični proces, pri katerem se na aluminiju ustvari debelejša oksidna plast, ki površino ne le zaščiti, temveč lahko z dodajanjem določenih barvnih odtenkov pridobi razne barvne nianse.
V postopku anodiziranja se aluminij potopi v kad z elektrolitom, kjer se priklopi na pozitivni pol enakomernega električnega izvora in s tem postane anoda. Z enakomerno električno napetostjo potujejo oksidni anioni od katode anodi, kjer oddajo kisik. Ta pa reagira z aluminijem in tvori aluminijev oksid. Debelina oksidne plasti je odvisna od temperature, elektrolita H2SO4, porabljene električne moči in trajanja anodiziranja. Nastala oksidna plast se sestoji iz velikega števila odprtih por, ki jih je potrebno zapreti, kar se doseže s postopkom, imenovanim “siling”. Anodizirano plast je možno različno obarvati.

Aluminij je neškodljiv in okolju prijazen material.

KONTAKT ZA ALU OGRAJE:

Derox-Pružek d.o.o.
Obrežje 10H, 8261
JESENICE NA DOLENJSKEM
Mobi: +386 (0)70 640 858
E-mail: aluminijaste.ograje@gmail.com